Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tak to je iná mňamka: Hranolky s Nutellou
Zdielať na

Tak to je iná mňamka: Hranolky s Nutellou

SYDNEY / V austrálskom meste dostali majitelia jedného podniku netradičný nápad, ktorý v zápätí zavalil sociálne siete. Vo svojom menu ponúkajú hranolky s nugátovou polevou a lieskovými orieškami na vrchu. Táto netradičná príloha sa vraj hodí aj k burgeru, či grilovaným krídelkám.

Menu austrálskeho podniku Butter profituje z netradičnej kombinácie hranoliek a Nutelly. Vďaka sile sociálnych sietí sa ich stoly denne zapĺňajú oveľa viac ako zvyčajne. Zvedavci z okolia, ale aj turisti prichádzajú k ich dverám, kvôli tejto kurióznej kombinácii. 

Čokoládové hranolky budú v reštaurácii servírovať počas celého mesiaca máj, uviedol britský Daily Mail. Napriek súboju sladkého a slaného si chuťové poháriky prídu na svoje. "Skúsili sme to a definitívne to zožalo veľký úspech," uviedol podnik na sociálnej sieti. 

Butter je neobvyklý bar, ktorý sa špecializuje na grilované jedlá a hamburgery. Svojim nápadom šokovali a zároveň pritiahli svetovú pozornosť. Horšie to už bude, ak si niekto stráži kalórie. Táto špecialita ich bezpochyby nemá málo.

Nutella 20g = Kalórie: 109,18 kcal, Energia: 456,8 kJ

Hranolky 150g = Energia: 886,5 kJ Kalorie: 211,87 kcal

V tomto prípade by na spálenie kalórii bolo treba asi 30 minút behu. Za ochutnanie by to možno stálo. 

Súvisiace články