Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Len žiadne obavy, nevidíte dvojmo! Dvojitá svadba dvojičiek ako dôkaz toho, že láska si z nás robí žarty
Zdielať na

Len žiadne obavy, nevidíte dvojmo! Dvojitá svadba dvojičiek ako dôkaz toho, že láska si z nás robí žarty

Hovorí sa, že do manželského zväzku by sme mali vstúpiť s človekom, ktorý je nám aspoň trochu podobný. Súrodenci Josh a Jeremy Salyers (34) si túto radu vzali k srdcu doslova. Bratia totiž požiadali o ruky sestry Brittany a Brianu Deane (31), ktoré sú rovnako ako ony jednovaječné dvojičky.

Dvojice sa zoznámili vlani v auguste na najväčšom zhromaždení dvojičiek v meste Twinsburg v štáte Ohio. Práve tu padli bratom do oka dve rovnako vyzerajúce ženy. Náklonnosť bola vzájomná, keďže ešte v ten deň Brittany povedala svojej sestre, že na festivale stretla "dvoch najkrajších mužov, akých kedy videla".

​Romantický príbeh však festivalom zďaleka neskončil. Vzájomné sympatie prerástli do randenia a časom do lásky, ktorú plánujú v auguste tohto roka spečatiť sľubom vernosti. Bratia Salyerovci požiadali sestry Deanové o ruku v rovnaký deň, a to dokonca vo svetle reflektorov. Súrodenci sa pred kamerou zároveň vyjadrili, že by sa nikdy neoženili, pokiaľ by ich chýbajúce polovičky neboli dvojičky.

Facebook/Briana Deane

​Okrem identických partnerov majú toho dvojičky spoločného oveľa viac. Kým Saylerovci pracujú vo výrobe, sestry Deanové sú zamestnané v rovnakej právnickej firme. Dvojice sú tiež spárované podľa dátumu narodenia. Najstarší Jeremy chodí s najstaršou Brianou a mladší Josh si už čoskoro vezme mladšiu zo sestier Brittany.

Pozrite si archívnu reportáž o dvojfarebných dvojičkách.

Súvisiace články

Najčítanejšie