Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Vek je len číslo. Štýlová Suzi (68) vás presvedčí o tom, že starnúť sa dá s noblesou
Zdielať na

Vek je len číslo. Štýlová Suzi (68) vás presvedčí o tom, že starnúť sa dá s noblesou

Suzi Grantová má síce 68 rokov, no pomenovanie "babička" k nej vôbec nepasuje. Pri pohľade na jej usmievavú tvár a svetácky imidž vám skôr prebehne mysľou, že vyzerať dobre sa dá bez ohľadu na to, koľko sviečok ste práve sfúkli na narodeninovej torte.

Suzi rozhodne nie je obyčajná "starenka", ktorá s nostalgiou spomína na svoju mladosť. Zaujíma sa o módu a zdravý životný štýl a ostatným radí, ako sa zdravo stravovať a cítiť sa lepšie. Dokonca si založila blog, ktorý má pomôcť ľuďom nad 50 rokov, ako sa vyrovnať s pribúdajúcim vekom.

Práve päťdesiatka na krku bolo číslo, kedy sa v očiach okolia cítila "stará a ignorovaná". Dnes je ale všetko inak. "Už sa viac necítim byť neviditeľná. Rada by som sa s vami podelila o skúsenosti, ktoré som sa naučila v priebehu rokov. Mali by ste zdrapnúť svoj život za pačesy a užívať si ho naplno tak ako ja," píše na svojom blogu Alternative Ageing, na ktorom nájdete množstvo tipov o móde a zdraví.

​Suzi v minulosti pracovala v médiách a jej hektické pracovné nasadenie si odnieslo krutú daň v podobe podlomeného zdravia. Skutočným zlomom v jej živote však bola smrť jej milovanej matky, kedy definitívne skoncovala s alkoholom a fajčením. Dnes sa okrem blogovania venuje tiež výživovému poradenstvu a písaniu motivačnej literatúry. Jej príbeh je len dôkazom toho, že na veľké životné zmeny nie je nikdy neskoro.

Súvisiace články

Najčítanejšie