Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pôrod v priamom prenose: Moderátorka sa delila so svojím najintímnejším okamihom s celou Amerikou
Zdielať na

Pôrod v priamom prenose: Moderátorka sa delila so svojím najintímnejším okamihom s celou Amerikou

Príchod nového človiečika na tento svet patrí k najintímnejším okamihom v živote ženy. Aj preto je pri pôrode najčastejšie prítomný s výnimkou lekára len otec. Moderátorka rozhlasovej stanice sa však rozhodla, že sa so svojimi bolesťami podelí s poslucháčmi jej rannej šou.

Budúca mamička Cassiday Proctor (33) súhlasila s tým, aby bolo všetko z pôrodnej sály odvysielané naživo. "Naša rozhlasová šou je o tom, že spolu všetko zdieľame. Preto mi prišlo úplne prirodzené podeliť sa s týmto okamihom s našimi poslucháčmi," povedala moderátorka rozhlasovej stanice The Arch v štáte Missouri podľa portálu Telegraph.

Prvé kontrakcie pocítila Cassiday dva týždne pred očakávaným termínom. Američanka tak nakoniec rodila cisárskym rezom. Dieťatko s váhou 3300 gramov pomenovala Jameson, pričom s menom jej pomohli práve fanúšikovia ranného vysielania.

Instagram/radiocassiday

Ako však uviedla, netuší, ako bude jej syn reagovať na záznam z pôrodu o pár rokov. "Myslím si, že to je niečo, na čo si musíme počkať a potom sa uvidí," dodala Cassiday.

Súvisiace články

Najčítanejšie