Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Mrazivá svadba! Neuveríte, aké miesto si vybrali na sobáš
Zdielať na

Mrazivá svadba! Neuveríte, aké miesto si vybrali na sobáš

Všetci snúbenci chcú mať svoj svadobný deň špeciálny a nezabudnuteľný. Niektorým sa to podarí úplne stopercentne. July a Tom si povedia svoje áno obklopení nádherou na Antarktíde.

July je polárna dobrodružka a sprievodkyňa na Antarktíde. Tom je horolezec a tiež turistický sprievodca na miestach, kam bežný človek dovolenkovať nejde. Pár je zasnúbený už 3,5 roka, no dvojica si pre svoju cestovateľskú vášeň na svadobný deň nenašla čas.

"Zažívali sme spolu všetky druhy dobrodružstiev po celom svete. Prakticky sme sa od seba nepohli, desať rokov sme robili všetko spolu," hovorí Tom.

Nevšedná dvojica si aj na svoju svadbu vybrala nevšedné miesto. Svoje áno si zaľúbenci Tom a July povedia tam, kde to ešte nikdy nikto pred nimi neurobil – na výskumnej stanici na Antarktíde. Spočiatku bláznivý nápad sa im začal zdať reálny, keď si uvedomili, že svadba môže byť na Adelaidinom ostrove, ktorý patrí pod Britské teritórium.

"Ukázalo sa, že to môže urobiť kolega, ktorý je z magistrátu a má na takéto veci oprávnenie. Vtedy to začalo byť veľmi vzrušujúce, je to tak úžasné miesto, zároveň je to niečo, čo nás oboch spája," dodáva Tom.

Napriek netradičnému miestu bude svadba celkom tradičná. Neveste sa už šijú svadobné šaty, najbližšia rodina a priatelia prijali pozvanie a na výskumnú stanicu dokonca príde aj kapela. Svadba sa koná v období polárnej zimy, kedy je na tomto mieste veľmi málo svetla a počasie veľmi nevyspytateľné. Budúci manželia si však starosti nerobia. Podľa nich na pravú lásku nie je nikdy príliš zima.

Najčítanejšie