Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Trápia vás kilá navyše? Na tejto pláži vaše krivky nikto riešiť nebude
Zdielať na

Trápia vás kilá navyše? Na tejto pláži vaše krivky nikto riešiť nebude

Pred každým letom je to rovnaké. Ženy, ktoré dovtedy rafinovane maskovali svoje plnšie krivky voľným oblečením, začnú ako na povel chudnúť do plaviek, aby na fotkách z dovolenky vyzerali úžasne. Pre dámy, ktoré sa zvyknú trápiť pre svoje silnejšie stehná, však máme dobrú správu. Vedeli ste, že na Zemi existuje miesto, kde vaše tukové vankúšiky nikto riešiť nebude?

Ak zrovna nepatríte k ľuďom, ktorí nosia konfekčnú veľkosť 34, zaiste ste sa neraz stretli s odsudzujúci pohľadmi okolia. A na pláži plnej žien s postavou Claudie Schiffer si rovno môžete hodiť slučku. V prípade, ak už máte takzvanej dokonalosti po krk, zbaľte si kufor a pripravte si pas, pretože odlietame na Bahamy!

Dovolenka XXL

The Resort je miesto, ktoré víta všetkých "tučkov", bacuľky a ľudí s veľkým zadkom s otvorenou náručou. Na ostrove Eleuthera sa viac za svoje telo ospravedlňovať nemusíte. Práve naopak - vystavte ho na obdiv celému svetu, keďže všetko je prispôsobené váhovej kategórii až do 190 kíl.

Od širokých dvier cez robustné stoličky až po lôžka, ktoré sú vystužené pevnými oceľovými tyčami. Zabudnúť môžete aj na drastické diéty, keďže bohatý výber švédskych stolov uspokojí všetky vaše chuťové bunky.

Bez posmeškov

Za myšlienkou strediska pre objemných ľudí stojí americký podnikateľ James King. Ten pred štrnástimi rokmi zažil na dovolenke silnejšieho hosťa, ktorému sa podarilo zlomiť plážové lehátko. Vtedy si povedal, že je načase dať XXL turistom ich vlastný priestor, kde sa im nikto posmievať nebude. "The Resort je miesto, kde môžete stráviť príjemnú dovolenku bez toho, aby vás niekto odsudzoval," povedal King pre britský denník The Independent.

Hostia sa dokonca zúčastňujú skupinovej terapie, ktorej cieľom je zabudnúť na predsudky okolia a radšej sa sústrediť na spokojnú dovolenku. Maximálne súkromie, ktoré The Resort bezpochyby zaručuje, však pocíti aj vaša peňaženka. Za šesť dní oddychu v tropickom raji totiž zaplatíte 16 400 dolárov. Cena zahŕňa jedlo, ubytovanie a poplatky za letenky pre 24 osôb, ktorí majú k dispozícii privátnu pláž.

Pozrite sa, ako vyzerajú Bahamy XXL:

Súvisiace články

Najčítanejšie