Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Takúto nádheru by neupiekla ani vaša babka. Pozrite sa, ako vyzerá najdrahšia svadobná torta na svete
Zdielať na

Takúto nádheru by neupiekla ani vaša babka. Pozrite sa, ako vyzerá najdrahšia svadobná torta na svete

O kulinárskych schopnostiach našich babičiek možno sotva pochybovať. Súčasné svadobné trendy však výrazne pokročili dopredu a najdôležitejšia udalosť v živote ženy si vyžaduje honosnejší zákusok ako trojposchodovú orieškovú tortu. Dizajnérka Debbie Wingham povýšila obyčajné pečenie na umenie, ktoré vyzerá aj chutí skvelo. Nie každý si ho však môže dovoliť.

Debbie na svadobnom veľtrhu v Dubaji predstavila jedlú nevestu s výškou 182 centimetrov a váhou 120 kilogramov. Na jej výrobu spotrebovala tisíc vajec a 20 kíl čokolády. Svadobné šaty ručne vyzdobila drobnými kvetinkami a perlami, ktoré taktiež možno skonzumovať. Takýchto ozdôbok s váhou 50 kíl má mladucha na tele až 5000, čo mladej žene trvalo vytvoriť 10 dní.

Debbie je vo svojom odbore naozaj trieda. Svedčí o tom aj fakt, že je považovaná za jednu z najdrahších dizajnérok na svete. Niet sa čomu čudovať. Ak by ste chceli mať jej jedlú nevestu len pre seba, museli by ste mať navyše 1 milión dolárov. Medzi chutnými dekoráciami sa tiež nachádzajú aj skutočné perly a trojkarátové diamanty, z ktorých každý stojí 200 miliónov dolárov.

Instagram/Debbie Wingham

Súvisiace články

Najčítanejšie