Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
FOTO: Plánujete cestu okolo sveta? Táto mačka vás presvedčí o tom, že cestovať môže hocikto
Zdielať na

FOTO: Plánujete cestu okolo sveta? Táto mačka vás presvedčí o tom, že cestovať môže hocikto

Našiel odvahu na niečo, o čom v kútiku duše sníva každý z nás. Mladík Rich East sa pred tromi rokmi rozhodol pre radikálnu zmenu svojho životného štýlu. V práci dal výpoveď, predal svoj dom a zbalil si veci, aby vyrazil do sveta. Hoci mu nerobilo problém zbaviť sa všetkých materiálnych statkov, s jednou vecou sa predsa len lúčil ťažko.

Reč je o jeho štvornohom miláčikovi, čiernej mačke menom Willow, s ktorou precestoval viac ako 50-tisíc kilometrov naprieč celou Austráliou. Kým niektorí z nás boli najďalej pri mori v Chorvátsku, zohratá dvojka kempovala v tamojších divokých horách a dokopy navštívila všetkých 6 štátov a 2 teritóriá. Na konto si môžu pripísať tiež návštevu najväčšieho koralového útesu na svete, ktorý sa nachádza práve v krajine protinožcov.

Tajomstvá tohto svetadielu objavujú prostredníctvom ich karavanu, ktorý sa stal ich dočasným domovom. Ako dodal Rich, na svojich dobrodružných výpravách sa netradičný tandem neubráni zvedavým pohľadom. "Niektorí ľudia si myslia, že je čudné, že cestujem so svojou mačkou. Willow však svoj nový životný štýl absolútne miluje. Je to môj najlepší priateľ na cestovanie," prezradil Rich, ktorý zážitky zo svojich ciest pretavil do blogu.

Čo poviete, trúfli by ste si na podobnú zmenu?

Súvisiace články

Najčítanejšie