Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Muž si konečne môže sadnút za volant. Po 25 rokoch snaženia zložil skúšku z autoškoly
Zdielať na

Muž si konečne môže sadnút za volant. Po 25 rokoch snaženia zložil skúšku z autoškoly

Nikdy sa netreba vzdávať. Dôkazom toho je aj Christian Whiteley-Mason (42), ktorý urobil vodičák na neuveriteľný 33.pokus. Brit si tak po 25-tich rokoch snaženia môže konečne sadnúť za volant.

Vtipy o ženách - šoférkach poznáme neúrekom. Ako by ste však nazvali muža, ktorému trvalo štvrťstoročie, kým konečne zložil skúšky z autoškoly? Naozaj to bolo s Christianovými vodičskými schopnosťami také zlé, alebo mal chalan jednoducho smolu?

Chris prvýkrát pohorel na teste v roku 1992. História sa odvtedy zopakovala 31-krát a pri svojom poslednom neúspešnom pokuse v roku 2003 si priznal, že šoférovanie zrejme nie je pre neho. Kvôli svojej práci bol však nútený viac cestovať, a to bol práve dôvod, aby to skúsil ešte raz. Motyka vystrelila a dnes je Chris hrdým držiteľom vodičského preukazu.

Nad čerstvým šoférom zlomilo palicu celkovo 14 inštruktorov. Po toľkých rokoch poznal všetkých z nich Chris osobne. Paradoxne prešiel až pri nesmierne prísnej dáme, ktorej sa chcel každý na skúškach vyhnúť.

Napriek tomu, že Brit zvládol len skúšky pre autá s automatickou prevodovkou, po toľkých rokoch je zázrak, že sa Chris môže odviezť, kam len chce. "Som na seba nesmierne hrdý. Pravdupovediac, veľmi mi to zmenilo život. Po tomto už skutočne môžem povedať, že som dosiahol všetko, čo som kedy chcel," zdôveril sa šťastlivec pre portál Lad Bible.

Súvisiace články

Najčítanejšie