Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Desivá predpoveď! Jasnovidec stanovil presný dátum začiatku III. svetovej vojny
Zdielať na

Desivá predpoveď! Jasnovidec stanovil presný dátum začiatku III. svetovej vojny

Jasnovidec Horacio Villegas, ktorý sám seba tituluje "posol Boží", v roku 2015 údajne predpovedal, že prezidentom USA sa stane Donald Trump. Teraz prišiel s ďalším, oveľa desivejším proroctvom.

Horacio Villegas priniesol na stránkach portálu Daily Star vskutku temnú predpoveď. Tretia svetová vojna nás, podľa neho, tento rok neminie. Villegas totiž predpovedal, že apokalyptická vojna začne presne na sté výročie zjavenia Panny Márie v portugalskej Fatime. Tá sa tam po prvýkrát zjavila 13. mája 1917, naposledy 13. októbra v tom istom roku. Celkovo sa vo Fatime zjavila šesťkrát. Posledné, októbrové zjavenie, bude po sto rokoch dátumom konca III. svetovej vojny. Tá by teda mala trvať "len" 5 mesiacov, no má mať ničivé následky.

Villegas predpovedal, že bohatý biznismen sa stane "kráľom iluminátov" a privedie svet do III. svetovej vojny. Varoval, že líder USA zaútočí na Sýriu, čo sa už stalo. Predpovedal, že to vyprovokuje Rusko, Severnú Kóreu a Čínu k zapojeniu sa do smrtiaceho globálneho konfliktu. Príčinou má byť falošná zámienka, k útoku by malo prísť pre nesprávne informácie, tvrdí jasnovidec.

Predpovedí jasnovidcov na tému vojny a konca sveta už bolo mnoho, žiadne sa zatiaľ nenaplnili.

Pozrite si archívnu reportáž o mrazivom svedectve jedného z vojnových pamätníkov.

Súvisiace články

Najčítanejšie