Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vtípky, ktoré nestoja nič: Vystreľte si na 1.apríla z vašich priateľov aj vy!
Zdielať na

Vtípky, ktoré nestoja nič: Vystreľte si na 1.apríla z vašich priateľov aj vy!

Prvý apríl je dňom, kedy treba byť viac v strehu ako obyčajne. Zároveň ide o jediný deň v roku, kedy môžete niekoho napáliť bez toho, aby sa na vás smrteľne urazil. Dokážte vášmu okoliu, že máte zmysel pre humor a vystreľte si z vašich priateľov aj vy. Ponúkame vám niekoľko tipov, ktoré nestoja ani cent.

1. Nalepte oznam s nápisom "TLAČIŤ" na dvere, ktoré treba pri otváraní ťahať. Tento vtip oceníte najmä v prípade, že ide o sklenené dvere.

2. Oblepte záchodovú misu priehľadnou plastovou fóliou. Z pochopiteľných dôvodov odporúčame, aby ste žartík nerobili vo svojom vlastnom dome :-)

3. Poriadne napáliť môžete aj človeka, ktorý sladko spí. Stačí, keď mu do dlane vytlačíte penu na holenie a následne ho pošteklíte na nos. Namiesto peny môžete použiť tiež šľahačku.

4. V nestráženej chvíli uchmatnite svojej obeti mobil, zmeňte nastavenia do čínštiny a nastavte niekoľko budíkov, ktoré ju preberú uprostred noci.

5. Nájdite v kuchyni čo najväčší nôž, umažte si ruku kečupom a začnite jačať ako o život. Starý dobrý vtip s kečupom je síce trochu krutý, ale zaručene postaví do pozoru všetkých členov domácnosti.

6. Natiahnite cez dvere plastovú fóliu do výšky ramien. Budete prekvapení, koľko ľudí sa chytí do tejto "pavučiny" :-)

7. Vystreliť si môžete aj z vášho kolegu. Keď odbehne na wecko, odfoťte mu obrazovku a uložte mu tento obrázok ako pozadie. Následne odstráňte všetky ikony z plochy do koša. Keď si sadne za počítač, bude poriadne zúriť, keďže mu nič nebude fungovať.

8. Ďalšia "lumpárna" z pracovného prostredia. Stlačte na počítači vášho kolegu CTRL+ALT+šípku nadol. Táto klávesová skratka spôsobí, že jeho obrazovka bude hore nohami. Nič netušiaci kolega bude musieť zavolať IT oddelenie, aby mu všetko vrátili do pôvodného stavu.

9. Nasypte do cukorničky soľ. Následne uvarte svojej polovičke kávu a povedzte jej, aby si trochu osladila život :-)

10. Zinscenujte na Facebooku falošné zásnuby. Budete prekvapení, koľko priateľov vám bude zo srdca gratulovať. Dávajte si však bacha, pretože karma je zdarma. Autorku tohto článku dva mesiace po prvoaprílovom žarte jej priateľ skutočne požiadal o ruku, no nikto z jej priateľov jej to už neveril :-)

Súvisiace články

Najčítanejšie