Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Žena odhalila mužovu neveru. Hriešnika prezradil jeden podstatný detail!
Zdielať na

Žena odhalila mužovu neveru. Hriešnika prezradil jeden podstatný detail!

Nevera v manželstve nie je vôbec vítaným javom. Výpovede hriešnikov a podvádzaných sú však zároveň dokonalým návodom, ktorým chybám sa v budúcnosti vyvarovať. Dôkazom toho je aj nasledujúci príbeh manžela, ktorého paradoxne podrazila jeho vlastná milenka.

Pôvabná Ruska Yulia Agranovych si ako každé ráno prezerala Instagram, keď sa zrazu pristavila pri jednej fotografii. Neunikol jej jeden podstatný detail, keďže išlo o výhľad z jej vlastnej spálne. Háčik bol v tom, že účet nepatril jej, ale neznámej žene menom Vlada Abramovich. Tá však mala na svojom profile oveľa pikantnejšie snímky ako jeden nevinný záber z Yulinho bytu.

Ako sa Yulii podarilo zistiť, Vlada na svoj Instagram zavesila aj fotku s jej mužom Nazarom Grynkom. Yulia si tak okamžite spočítala dve a dve a zistila, že cudzia žena nie je nikto iný, ako milenka jej manžela. Na fotku preto okamžite zareagovala. "Nádherný výhľad zo spálne môjho manžela," napísala Yulia Vladi, ktorá si po konfrontácii okamžite zrušila svoj účet na Instagrame.

Instagram

​Nazar neveru najprv popieral. Tvrdil, že Vlada nie je jeho tajná láska, ale priateľka jeho kamaráta. Následne však dievčina na inej sociálnej sieti potvrdila, že s Nazarom skutočne spáva. "Je to jeho žena, nie moja, tak kde je problém? Okrem toho nežijeme v 18.storočí. Keď chcem sex, dostanem ho," vyznala sa zo svojich citov svojská Vlada.

Úsmevná príhoda však doslova spustila lavínu. Ukázalo sa totiž, že Vlada nie je jediná Nazarova milenka. Podvedené ženy, ktoré Yulia kontaktovala, jej ale tvrdili, že nemali potuchy o tom, že je ich miláčik ženatý. Už ale nie dlho, keďže Yulia medzitým požiadala o rozvod.

Súvisiace články

Najčítanejšie