Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
A už ťa nič NIKDY neprekvapí! Mýval posadnutý ženskými prsiami?
Zdielať na

A už ťa nič NIKDY neprekvapí! Mýval posadnutý ženskými prsiami?

Keď si myslíš, že už ťa nič nemôže prekvapiť. A potom príde správa z Ruska, že tam majú mývala posadnutého a traumatizovaného ženskými prsiami. Opýtaš sa sám seba, tu už naozaj nikto nič negarantuje?

Moskovská ZOO žaluje filmárov reklamných spotov za to, že jej vrátila mývala, ktorého si pred tým požičali s traumou. Zoologickej záhrade vadí, že zviera vystupovali v eroticky ladenom videu, z ktorého si odnieslo slabosť pre ženské prsia. Spoločnosť obvinenia označila za absurdné.

Ruská ZOO čas od času filmárom za poplatok svoje zvieratá požičiava. Jej hovorca Viktor Kirjukin pre televíziu BBC povedal, že  v prípade mývala Thomasa sa zviera z natáčania vrátilo "traumatizované. "Zaznamenali sme, že ho priťahujú ženské prsia," uviedol. Podľa neho to dokazuje, že mýval počas filmovania s nahou modelkou dostával sladkosti a tým si odmenu asocioval práve s ženskými prsiami.

https://twitter.com/ThomasJLowe1/status/842279409323253760

Spoločnosť Art-Mask, ktorá reklamný spot nakrúcala, označila žalobu za absurdnú. Ruské médiá citovali jeho marketingového manažéra, ktorý sa sťažoval, že požadoval trénované zviera a dostal Thomasa. Ten bol podľa neho mladý a večne utekal. Počas nakrúcania naviac ešte aj kradol a zničil modelke podprsenku.

ZOO požiadalo agentúru, aby fotky a video stiahli. Agentúra tak neurobila, ZOO ich zažalovala. Žaloba požaduje kompenzáciu za traumu spôsobenú mývalovi.

Súvisiace články

Najčítanejšie