Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO: Trapas v priamom prenose. Moderátorka skončila pred divákmi v nohavičkách!
Zdielať na

VIDEO: Trapas v priamom prenose. Moderátorka skončila pred divákmi v nohavičkách!

Moderovanie živých prenosov patrí k nezabudnuteľným zážitkom. Nie vždy to však ide podľa dohodnutého scenára, výsledkom čoho sú často úsmevné okamihy. Kým moderátor sa na javisku potí od nervozity a zachraňuje situáciu, škodoradostný divák má z jeho "kiksov" nevídané potešenie. Viete si ale predstaviť, ako asi vyzerá arachnofóbia v live vysielaní?

Rumunská moderátorka zábavného programu Bravo ai Still (Gratulujeme, máte štýl) Illinca Vandici sa nechtiac stala najnovšou hviezdou internetu. Virtuálnym svetom putuje jej vtipné video, na ktorom sa pred divákmi pretŕča v nohavičkách. Celú túto pohromu pritom spôsobila jej paranoja, keďže si údajne myslela, že má medzi nohami pavúka!

V jednom okamihu začne moderátorka skákať a dvíhať si šaty, aby zo svojho spodného prádla odohnala osemnohého votrelca. Na pomoc jej pribehne aj jeden z účinkujúcich, ktorý jej s hľadaním pavúka ochotne pomôže. Ostatní súťažiaci pozorujú bizarnú situáciu s chladným kľudom Angličana.

Po tom, ako sa moderátorka presvedčí, že išlo o planý poplach, sa zahanbene vráti späť pred kamery a pokračuje v uvádzaní šou. Na jej komickom výstupe sa dnes zabáva celý internet.

Bravo ai Still je súťaž pre potenciálnych módnych návrhárov, ktorí sú za svoje výtvory hodnotení odbornou porotou. Illinca Vandici je jednou z najpopulárnejších moderátoriek v Rumunsku.

Súvisiace články

Najčítanejšie