Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
WOW! Siláčka Natalia dá 170 kíl ako nič. Z jej vymakaného tela vám padne sánka
Zdielať na

WOW! Siláčka Natalia dá 170 kíl ako nič. Z jej vymakaného tela vám padne sánka

Ruska Natalia Kuznetsov (26) sa venuje netradičnej záľube. Namiesto štrikovania či inej typicky ženskej činnosti totiž trávi všetok svoj voľný čas v posilňovni. Výsledkom jej tvrdej driny je ukážkové telo, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani vrcholový športovec. Kto vravel, že ženy sú krehké a bezbranné stvorenia?

Po tom, ako známa ruská fitneska ohlásila definitívny koniec svojej kariéry, je opäť v hre. Oveľa silnejšia, svalnatejšia a vymakanejšia, s veľkým odhodlaním a chuťou víťaziť. Ako prezradila novinárom, teší ju, že fanúšikovia na ňu nezanevreli ani po odmlke, ktorá trvala rok a pol.

"Ľudia ma spoznávajú vďaka môjmu vyrysovanému telu, ktoré vidno pod oblečením. Žiadajú ma o fotku a niektorí z nich dokonca vedia aj moje meno," cituje Rusku britský denník The Sun.

Vo svete fitnesu nie je Natalia žiadna neznáma tvár. Vo svojej kategórii je držiteľkou svetového rekordu v tlaku na lavičke a titul najsilnejšej ženy jej patrí aj v mŕtvom ťahu. Napriek úspechom je na seba prísna, o čom svedčia niekoľkohodinové tréningy a tvrdý režim v stravovaní.

​Aj vďaka tomuto harmonogramu dokáže krásna siláčka dvihnúť neuveriteľných 170 kíl. K zdravému životného štýlu pritom motivuje aj ostatných, ktorým pomáha plniť sen o dokonalej postave.

Súvisiace články

Najčítanejšie