Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Káva na 5 spôsobov: Čo o vašej povahe prezradí ranný životabudič?
Zdielať na

Káva na 5 spôsobov: Čo o vašej povahe prezradí ranný životabudič?

Ste fanúšikom kávy a zábavných kvízov? V tom prípade si prečítajte, čo o vašej povahe hovorí vaša šálka kávy.

Espresso bez mlieka

Je klasické espresso vašou prvou rannou voľbou? V tom prípade ste rodený líder. Vaša pracovitosť je inšpiráciou nielen pre vašich kolegov, ale aj pre ľudí z vášho okolia. Pri dúšku espressa vnímate čistú chuť kávy, čo znamená, že preferujete jednoduché veci a riešenia.

Espresso s mliekom a cukrom

Radi si svoje espresso dochutíte mliekom a cukrom? Na jednej strane ste organizovaný a máte radi veci pod kontrolou, no zároveň sa nebránite ani voľnosti a zdravému chaosu. Táto kombinácia je skvelý spôsob, ako dosiahnuť perfektnú rovnováhu medzi logickou a kreatívnou stránkou vášho mozgu.

Latte

Ak ste fanúšikom latte, zrejme ste osobnosť, ktorá miluje svoje pohodlie a život si užíva plnými dúškami. Aj keď máte problém s rozhodovaním, vo väčšine prípadov nakoniec počúvnete svoj inštinkt.

Cappuccino

Cappucino vyhľadávajú ľudia, ktorí majú sklony ku kreatívnemu mysleniu. Majú spoločenskú povahu, ktorá ostatných priťahuje ako magnet. Vo svojom okolí evokujú dojem, že sú sofistikované bytosti, ktoré si z ničoho nerobia ťažkú hlavu.

Ľadová káva

Ak si doprajete ľadovú kávu aj mimo letných horúčav, pravdepodobne ste človek, ktorý má život pod kontrolou, vrátane svojich emócií. Okoliu tým vysielate signál, že ste asertívny a nemáte problém s vyjadrením svojho názoru na akúkoľvek tému.

Súvisiace články

Najčítanejšie