Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Kedysi spával na ulici, dnes kšeftuje s nehnuteľnosťami. Jedna z nich môže byť vaša, a to úplne zadarmo
Zdielať na

Kedysi spával na ulici, dnes kšeftuje s nehnuteľnosťami. Jedna z nich môže byť vaša, a to úplne zadarmo

Kedysi trávil noci v parku na lavičke, dnes je z neho milionár. Marco Robinson (48) však nezabudol na ťažké chvíle strávené na ulici a ľuďom s podobným osudom podáva pomocnú ruku. Jeden šťastlivec od neho dostane vlastný byt - pod jednou podmienkou.

Viete si predstaviť, že by ste mali vlastné bývanie bez ťarchy hypotéky? Odborník na reality Marco vám tento sen dokáže splniť. Človek, ktorý bol kedysi sám bez domova, dnes vlastní vyše 150 nehnuteľností po celom svete. Jedna z nich môže byť vaša.

Boháč, s ktorým sa osud rozhodne nemaznal, ponúka jednotlivcovi alebo rodine plne zariadený 3-izbový byt v hodnote 120-tisíc libier (asi 140-tisíc eur). Musí ísť pritom o človeka staršieho ako 18 rokov, ktorý je sám v neľahkej životnej situácii a potrebuje sa dostať von "z bludného kruhu".

V žiadosti musí uviesť minimálne dva dôvody, prečo je vhodným adeptom na bezplatné bývanie. Času na premýšľanie však nie je veľa, keďže uzávierka prihlášok je dnes do polnoci, a to na tejto adrese.

Pomoc od neznámych ľudí

"V tomto byte by som chcel vidieť ľudí, ktorí skutočne potrebujú domov a bezpečné útočisko," dodal Marco, ktorý bude víťazného kandidáta hľadať s pomocou televíznych kamier.

"Sám som kedysi žiadal o pomoc a dostal som ju od ľudí, od ktorých som to najmenej čakal. Pomohli mi znova uveriť v samého seba a začal som podnikať, vďaka čomu som zarobil veľa peňazí. Teraz by som chcel niečo z toho vrátiť späť," cituje muža portál Metro.

Súvisiace články

Najčítanejšie