Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
FOTO nezbedného labradora v policajnom aute baví internet. Prečítajte si príbeh, prečo sa ocitol za mrežami
Zdielať na

FOTO nezbedného labradora v policajnom aute baví internet. Prečítajte si príbeh, prečo sa ocitol za mrežami

Labrador Finn spôsobil svojej majiteľke Emme doslova šok. Stačila chvíľka nepozornosti a obyčajné venčenie sa razom premenilo na opletačky so zákonom.

Emmin otec so svojou priateľkou boli na prechádzke s Finnom. Na lesnej ceste ho pustili z vôdzky, no keď ho zavolali naspäť, štvornohý chlpáč sa už nevrátil, a to aj napriek tomu, že s počúvaním rozkazov obvykle nemá problém. O svojom miláčikovi sa dopočuli až po pár hodinách od tamojšej polície.

Pohľad, ktorý sa im naskytol, dnes baví celý internet. Na zadnom sedadle policajného auta sedí Finn, pred ktorým je zamrežované okno. Finn však nie je žiadny zločinec, len obyčajný pes, ktorý sa riadil svojím inštinktom. "Vraj spôsobil chaos pri prenasledovaní jeleňa. Finn je mimoriadne rýchly bežec, no jeleňovi zrejme nestačil. Dočasne ho preto zadržali a môj otec si musel vypočuť prednášku o tom, že psa treba mať na vôdzke," uviedla Emme pre portál Lad Bible.

Twitter/Emme Thompson

Zároveň dodala, že jej domáci miláčik nie je žiadne krvilačné monštrum. "Pri ľuďoch je veľmi priateľský, má rád iných psov, deti, dokonca aj veveričky. Znepokojujú ho jedine jelene," zastala sa svojho psíka Finnova majiteľka.

Súvisiace články

Najčítanejšie