Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Choroby podľa znamenia zverokruhu: Na toto si dávajte pozor
Zdielať na

Choroby podľa znamenia zverokruhu: Na toto si dávajte pozor

Zdravie neovplyvňuje len genetika a životospráva, ale aj hviezdy. Viete, akú slabinu má vaše znamenie?

Baran (21.3.-19.4.)

Barana ovláda hlava a mozog, preto mu hrozia migrény, depresia a poruchy nervovej sústavy. Pozor by si mali dávať aj na problémy s obličkami a tráviace ťažkosti.

Býk (20.4.-21.5.)

Slabinou býka je hrdlo a krk, preto pozor na prechladnutie, zápaly hrdla či astmu. Taktiež sú náchylní na pohlavné choroby a ochorenia maternice, pečene a obličiek.

Blíženci (22.5.-21.6.)

Blížencov majú vo svojej moci pľúca, priedušky, nervy, ruky, ramená a plecia, a preto sa možné choroby dajú očakávať v týchto oblastiach. Skoliť ich dokáže bežné prechladnutie či chrípka, no poriadne zavariť im dokážu aj bolesti svalov či kĺbov.

Rak (22.6.-22.7.)

Raka ovládajú prsia, hruď, lakte, žalúdok, tráviaci trakt a ženské rozmnožovacie orgány. Môžu sa u nich objaviť problémy so žalúdkom a trávením, ktoré súvisia s nerovnováhou v ich citovom živote.

Lev (23.7.-22.8.)

Ľudia narodení v znamení leva sú temperamentní a rodení vodcovia. Aj kvôli svojej výbušnej povahe ich môžu trápiť problémy so srdcom alebo krvným tlakom.

Panna (23.8.-22.9.)

Pannu najčastejšie postihujú problémy so zažívacím traktom, žalúdkom a črevami, preto by sa mala vyhýbať mrazeným polotovarom. Trápia ju tiež poruchy spánku a pocity úzkosti.

Váhy (23.9.-22.10.)

Váhy panujú bedrovej oblasti, spodnej časti chrbta a obličkám. Postihnuté mávajú obličky, močový mechúr, chrbticu a miechu v bedrovej časti. Toto znamenie tiež trápi zhoršenie sluchu, poruchy spánku a metabolizmu. U žien sa vyskytujú choroby pŕs a menštruačné problémy.

Škorpión (23.10.-22.11.)

Toto znamenie sa spája s vylučovaním, pohlavnými orgánmi, močovým mechúrom, prostatou a konečníkom. U žien sú časté menštruačné problémy, ale aj frigidita.

Strelec (23.11.-21.12.)

Toto znamenie ovláda stehná, boky a bedrá, čo má na svedomí zlomeniny končatín, bolesti chrbta, kŕčové žily, astmu, cukrovku, sennú nádchu a rôzne alergie. Ich najzraniteľnejším miestom je pečeň.

Kozorožec (22.12.-20.1.)

Kozorožec vládne kostre a kolenám a najmä v staršom veku by si mal dať pozor na reumu, osteoporózu a obličkové kamene. Dospelým znepríjemňujú život ekzémy a alergie.

Vodnár (21.1.-18.2.)

Vodnári sú obvykle ľudia nižšej a zavalitejšej postavy so sklonmi k obezite. Ovládajú nohy od kolien po členky a krvný obeh, preto mávajú kŕče v lýtkach. Strážiť by si mali aj krvný tlak.

Ryby (19.2.-20.3.)

Achillovou pätou rýb sú chodidlá. Ľudia narodení v tomto znamení trpia deformáciou prstov na nohách či plochými nohami, no hrozí im aj operácia chodidiel. Kritickým orgánom je v ich prípade aj pečeň, a preto by mali konzumovať alkohol striedmo.

Súvisiace články

Najčítanejšie