Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mladík sa chcel pochlapiť drsnou foto. Netušil však, že bude v jeho živote posledná
Zdielať na

Mladík sa chcel pochlapiť drsnou foto. Netušil však, že bude v jeho živote posledná

Za frajerinu zaplatil najvyššou cenou - svojím životom. Ruský mladík skonal bezprostredne po tom, ako sa odfotil s odisteným granátom v ruke. Tesne pred smrťou sa podelil so šokujúcim záberom so svojím známym.

Alexander Sasha Chechik je nanešťastie dokonalým príkladom toho, čo môže zapríčiniť nezodpovedné správanie. Aj keď sa chcel pôvodne len pochlapiť na sociálnej sieti, jeho výstrelok nakoniec skončil poriadnou tragédiou.

Podľa denníku The Sun sedel 26-ročný Chechik vo svojom aute, keď poslal svojmu kamarátovi hrôzostrašnú snímku. Na nej jasne vidno, ako drží v ruke odistený granát. Krátko na to mu jeho priateľ odpísal, či je všetko v poriadku, na čo Chechik reagoval slovami "záleží na tom, čo myslíš pod OK". Vyplašený kamarát mu vzápätí poslal správu: "Nerob žiadne hlúposti. Kde si?" Odpovede sa však viac nedočkal.

Twitter/LoúltimoenNoticias‏

Podľa polície muž očakával, že granát bude bezpečný až do okamihu, kedy ho nezahodí. Z tohto dôvodu vylúčila, že by šlo o samovraždu a prípad napokon uzavrela ako nešťastnú náhodu.

Súvisiace články

Najčítanejšie