Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
FOTO: Desivý nález psíčkarky. Tomu, čo objavila v uchu svojho miláčika, len sotva uveríte!
Zdielať na

FOTO: Desivý nález psíčkarky. Tomu, čo objavila v uchu svojho miláčika, len sotva uveríte!

Internet žije ďalšou senzáciou. Postarala sa o ňu britská psíčkarka, ktorá na tele svojho štvornohého miláčika objavila nezvyčajný úkaz. Po tom, ako si nález priblížila, sa s ním podelila na sociálnych sieťach. Aj vy vidíte to, čo my?

Jade Rodinson (25) je vášnivou milovníčkou zvierat. Sama je pritom majiteľkou rozkošného bígla menom Chief, ktorý sa dočkal nečakanej pozornosti. Jade totiž v jeho uchu zazrela niečo, čo až nápadne pripomína vplyvného amerického politika.

"Pre každého, kto má v uchu Donalda Trumpa, je to zrejme bolestivé," povedala Jade svojej tete a tá so psíkom okamžite utekala k veterinárovi.

Jade chvíľu trvalo, kým pod nezvyčajným nálezom spoznala tvár muža, ktorý stojí na čele USA. "Zväčšila som si fotku najmenej dvadsaťkrát, aby som sa presvedčila o tom, čo naozaj vidím. Ukázala som ju aj svojím priateľom, ktorí to videli jasne," pokračovala dievčina v šokujúcom opise. Svoje okolie zároveň vyzvala, aby jej pomohli s financovaním liečby jej dvojročného maznáčika.

​Nie je to pritom prvýkrát, čo sa "Donald Trump" objavil na bizarných miestach. Na Halloween obleteli svet fotky tekvíc s jeho podobizňou. V júli zase drogoví díleri vyprodukovali extázu, kde sa objavila tvár 45.amerického prezidenta.

Bizarný nález s podobizňou Donalda Trumpa si pozrite v našej galérii vyššie.

Súvisiace články

Najčítanejšie