Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Silný príbeh lásky, ktorý vás chytí za srdce. Za všetko môže veštba astrológa
Zdielať na

Silný príbeh lásky, ktorý vás chytí za srdce. Za všetko môže veštba astrológa

Veríte v pravú lásku? Po tomto príbehu už zrejme začnete. Bohatú Švédku spojil s chudobným Indom osud, ale aj oddanosť jej partnera. Dnes sú manželmi 40 rokov.

Príbeh ako vystrihnutý z amerického filmu. Pradyumna Kumar Mahanandia prišiel na svet ako príslušník najnižšej indickej kasty. Jeho život však zmenil miestny astrológ, ktorý mu krátko po narodení prezradil, že jeho manželka bude hudobníčka z ďalekej krajiny, ktorá vlastní les. Mladík v tom čase ešte zrejme netušil, že nevinná veštba sa o pár rokov skutočne naplní...

Pradyumna, ktorý sa živil ako pouličný umelec, spoznal modrookú blondínu, ktorá od neho chcela portrét. Neznámou kráskou bola vtedy 19-ročná Charlotte, ktorá hrala na flautu a v jej rodnom Švédsku jej patril les. Ind sa s ňou podelil príbehom o predpovedi a aj keď s ním dievčina strávila tri týždne, napokon odišla domov.

Pradyumna sa ale nedokázal zmieriť s predstavou, že ju už nikdy neuvidí. Po roku a pol preto predal celý svoj majetok, kúpil si bicykel a vyrazil do Švédska. Aj keď to bola náročná a dlhá cesta, so svojou láskou sa mu podarilo stretnúť a napokon sa aj zobrali. Dnes oslavujú 40-te výročie svadby a majú dve deti, čo je len dôkazom toho, že romantická láska zrejme ešte nevymrela.

Súvisiace články

Najčítanejšie