Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
FOTO: Skutočne nezvyčajný pôrod. Žena priviedla na svet svoje dieťa vlastnými rukami
Zdielať na

FOTO: Skutočne nezvyčajný pôrod. Žena priviedla na svet svoje dieťa vlastnými rukami

Jedinou úlohou ženy pri pôrode je myslieť na seba a bábätko. Viete si však predstaviť, že by ste popri tlačení zastávali aj úlohu lekára? Pôrodná asistentka Emily Dial (34) videla na svet prichádzať stovky detí. Zrejme aj preto chcela byť pri pôrode svojej vlastnej dcéry nápomocná tak, ako sa vzhľadom na jej profesiu očakáva.

Dvojnásobná mamička Emily si zaumienila, že chce byť súčasťou diania okolo narodenia svojho bábätka až do posledného okamihu. Bola to práve ona, ktorá na pôrodnej sále vykríkla, že je to dievčatko. A to hneď po tom, ako svoju vytúženú dcérku vytiahla z lona vlastnými rukami.

Priebeh jej doterajších tehotenstiev nebol ideálny. Kým o prvého syna prišla krátko po narodení, pri druhej dcére strávila 9 mesiacov nad záchodovou misou. Aj preto sa rozhodla, že do tretice to bude iné. "Tento okamih bude v budúcnosti ťažké niečím tromfnúť," uviedla čerstvá mamička podľa portálu Daily Mail, pričom fotografka Sarah Hill celú situáciu zdokumentovala.

Dieťatko prišlo na svet plánovaným cisárskym rezom. Ide o operáciu, pri ktorej sa dieťa narodí pomocou rezu do brušnej dutiny a maternice. Ten síce urobil doktor, no zvyšok už zvládla Emily. "Bola som v šoku a úžase zároveň. Naozaj som nepremýšľala o tom, že moje brucho je otvorené. Mala som len na mysli - bože, skutočne je to dievča," dodala Emily.

Súvisiace články

Najčítanejšie