Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO: Tehotnú ženu delilo od orangutana len sklo. To, čo jej vyviedol, nikto nečakal!
Zdielať na

VIDEO: Tehotnú ženu delilo od orangutana len sklo. To, čo jej vyviedol, nikto nečakal!

Tehotenstvo patrí bezpochyby k najkrajším okamihom v živote ženy. Nezáleží na tom, či ide o človeka alebo zviera - radosť z očakávaného potomka je na mieste u každého živočíšneho druhu. Budúca mamička zažila niečo, o čom bude zrejme rozprávať aj svojmu bábätku.

Hoci sú orangutany veľké a silné zvieratá, ktoré zvlášť v divočine naháňajú hrôzu, často sa správajú ako ľudia. Dôkazom toho je toto zviera, ktoré sa podarilo natočiť manželskému páru v ZOO. Budúci rodičia sa pri výbehu opíc stretli s jedincom, ktorý si namiesto požierania banánov našiel oveľa milšiu zábavku.

Po tom, ako žena vystavila na obdiv svoje tehotenské bruško, sa stalo niečo fascinujúce. Aj keď dvojicu delilo od statného cicavca len sklo, orangutan nepôsobil vôbec nebezpečne. Okamžite sa v ňom (nej) prebudil ochranársky inštinkt a miesto, kde vykúkal drobček, začal hladkať. Dieťatku dokonca uštedril cez stenu aj bozk. Nádherné video len svedčí o tom, že ľudia a zvieratá nie sú až takí rozdielni, ako to vyzerá na prvý pohľad.

Pozrite si dojímavé VIDEO:

Súvisiace články