Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Máte radi pivo? Pivný hotel vám splní vaše najdivokejšie sny
Zdielať na

Máte radi pivo? Pivný hotel vám splní vaše najdivokejšie sny

Ako by vyzerala ideálna dovolenka, keby o nej rozhodovali výhradne muži? Zaiste by na nej nesmeli chýbať dve veci - televízor a hektolitre piva. Škótsky pivovar zrejme vyslyšal ich prosby, pretože má v pláne otvoriť vôbec prvý pivný hotel na svete.

Kvôli vychladenej dvanástke už nebudete musieť viac vysedávať po krčmách. Pivovar BrewDog v Škótsku už čoskoro začne s výstavbou 26-izbového hotela, ktorý bude stáť hneď vedľa ich priestorov, kde sa zlatý mok vyrába. Chmeľový nápoj hosťom doslova potečie prúdom. Návštevníci sa tak budú môcť dostať do nálady bez toho, aby museli opustiť komfort hotelovej izby.

BrewDog plánuje do každej spálne zaviesť pivnú pípu v tvare vodovodného kohútika. Pivo nebude chýbať ani v sprchách, kde si ho ľudia môžu dopriať rovno z chladničky v jeho fľaškovej podobe. Súčasťou izieb bude tiež unikátny výhľad rovno do útrob samotného pivovaru. 

Otvorenie hotela s pracovným názvom DogHouse je naplánované začiatkom budúceho roka. "DogHouse je naším darom pre všetkých vášnivých fanúšikov pivných remesiel. Myšlienka otvoriť pivný hotel bola vždy v našom záujme, no až teraz sme schopní zrealizovať tento sen, a to práve tu, v našom sídle," dodal spoluzakladateľ pivovaru James Watt podľa portálu Guardian.

Pozrite si VIDEO, ako bude vyzerať pivný hotel.

Súvisiace články

Najčítanejšie