Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Po štyroch potratoch sa konečne dočkali. K trom chlapcom pribudlo ďalších šesť súrodencov
Zdielať na

Po štyroch potratoch sa konečne dočkali. K trom chlapcom pribudlo ďalších šesť súrodencov

Courtney a Eric Waldropovci z americkej Alabamy odjakživa túžili po veľkej rodine. Aj keď si obaja prešli obrovským trápením, po rokoch snaženia sa im ich sen konečne podarilo naplniť. Rodičia troch chlapcov vtedy zrejme ešte netušili, že sa na nich usmeje hneď šesťnásobné šťastie.

Courtney (35) snívala o veľkej rodine už na strednej škole. Prvého syna priviedla na svet ešte v roku 2008, no odvtedy prekonala niekoľko potratov. Hoci im s manželom nebolo dopriate, pár sa nevzdával a rozhodli sa na to ísť inak. Mladá mamička podstúpila liečbu, vďaka ktorej sa jej podarilo vynosiť dvoch chlapcov - dvojičky.

Len s tromi potomkami sa však pár neuspokojil. Okrem toho obaja túžili po dievčatku, no výsledkom ich snaženia boli štyri potraty. "Bolo to zničujúce, keďže som nemala problém otehotnieť, len som jednoducho nedokázala udržať plod," zaspomínala si na krušné chvíle Courtney v rozhovore pre magazín People.

​Nakoniec sa však predsa len stal zázrak. Návšteva u gynekológa potvrdila, že Courtney bije pod srdcom šesť malých srdiečok. Lekári síce upozorňovali na možné riziká a páru navrhovali selektívnu redukciu, kedy by znížili počet plodov a tým zvýšili šance na prežitie ostatných bábätiek, no rodičia takéto radikálne riešenie odmietli.

Ich neoblomná viera sa im nakoniec vyplatila. Napriek počiatočným komplikáciám sa šestorčatá narodili šťastnej dvojici v očakávanom 30.týždni. A so svojím príchodom na svet sa poriadne poponáhľali. Courtney držala v náručí troch zdravých chlapcov a tri vytúžené dievčatká o necelé štyri minúty. Ich sen o veľkej rodine sa tak stáva skutočnosťou.

Súvisiace články

Najčítanejšie