Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Budúci rodičia ostali po zhliadnutí ultrazvuku v šoku: Veľavravné gesto ich potomka vás zaručene pobaví
Zdielať na

Budúci rodičia ostali po zhliadnutí ultrazvuku v šoku: Veľavravné gesto ich potomka vás zaručene pobaví

Budúci rodičia Lucy a Stuart z anglického Berkshire zažili najväčšie prekvapenie svojho života. O zábavu sa postaral ich chlapček, ktorý sa má narodiť v marci tohto roka. Na 4D ultrazvuku im predviedol divadlo, nad ktorým krútila hlavou aj lekárka.

Očakávanie bábätka patrí k najšťastnejším okamihom v živote rodičov. Vďaka modernej medicíne je dnes možné vidieť svojho potomka ešte pred jeho narodením. Aj keď je hlavným účelom vyšetrenia zistiť, či sa dieťatko vyvíja správne, doktorom sa občas podarí zachytiť bábätko v nezvyčajnej polohe, alebo ako si cmúľa palček.

Svedkami podobného výjavu sa stali aj Lucy so Stuartom. Jej priateľ si všimol na monitore niečo, čo zaskočilo aj gynekologičku. "Stuart zrazu povedal, že sa mu zdalo, ako nám náš chlapček kýva. Požiadali sme preto doktorku, aby záber pretočila. Našťastie sa jej tento okamih podarilo zachytiť," povedala Lucy podľa The Sun.

Pozrite si VIDEO

Drobček nielen, že dvihol rúčku na pozdrav, ale hlavičku vytočil do strany tak, akoby veľavravné gesto skutočne adresoval rodičom. Na prvý pohľad to pôsobilo, že sa pozerá "do kamery". "Podľa niektorých ľudí je to rozkošné, no ďalší sa toho zľakli a tvrdia, že budeme potrebovať exorcistu," dodala dvojica.

Súvisiace články

Najčítanejšie