Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
FOTO: Tehotná žena nemohla uveriť vlastným očiam. Toto priam naháňa hrôzu!
Zdielať na

FOTO: Tehotná žena nemohla uveriť vlastným očiam. Toto priam naháňa hrôzu!

Tehotenstvo patrí bezpochyby k najkrajším obdobiam v živote ženy. Nie všetci však zdieľajú pocity šťastia s budúcou mamičkou rovnako. Presvedčila sa o tom aj Sharni Turner z Austrálie, ktorá sa na Twitteri podelila s obrázkom svojho očakávaného dieťatka. Reakcie diskutujúcich ju ale veľmi nepotešili.

Mladá žena sa podobne ako stovky iných tehuliek pochválila na sociálnej sieti fotkou vytúženého potomka z ultrazvuku. Aj keď nie sú zábery zo sona bohvieakej kvality, Sharni neušlo, že jej bábätko vyzerá inak ako deti na podobných snímkach.

"Môj doktor si povedal, že mi urobí záber hlavičky dieťatka. Bola to tá najstrašidelnejšia vec, akú som kedy videla vo svojom živote," zverejnila Sharni na svojom Twitteri.

Internetoví trollovia si na jej príspevku okamžite zgustli. Fanúšikovia ságy Harry Potter sa zhodli v tom, že drobček je pravdepodobne potomkom zlého Voldemorta. Ostatným užívateľom zase pripomína postavy z filmov Predátor, Terminátor či Saw. Bábätko dostalo tiež prívlastky "diabol" alebo "čisté zlo".

Strašidelné FOTO si pozrite v našej galérii

Súvisiace články

Najčítanejšie