Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Filmového Borata trápia výčitky svedomia. Neuveríte, na čo sa obľúbený komik odhodlal!
Zdielať na

Filmového Borata trápia výčitky svedomia. Neuveríte, na čo sa obľúbený komik odhodlal!

Incident českých turistov, ktorí pózovali v centre kazašskej Astany v zelených plavkách známych z filmu Borat, má nečakanú dohru. Herec Sacha Baron Cohen, ktorý v snímke stvárnil postavu fiktívneho reportéra, totiž za výstrelok našich susedov zaplatí. Šokujúca fotografia vyšla každého z nich približne na 60 eur.

Vyzerá to tak, že obľúbeného britského komika trápia výčitky svedomia. Po tom, ako sa dozvedel o nedávnom výtržníctve českých dobrodruhov, sa rozhodol, že ich finančný trest zacvaká z vlastného vrecka.

 "Moji českí priatelia, ktorých zatkli, pošlite mi vaše údaje a dôkaz, že ste to vy, a zaplatím vašu pokutu," napísal Cohen na svojom facebookovom profile.

Facebook Sacha Baron Cohen

​​Skupina šiestich turistov sa na nedávnom výlete v Kazachstane poriadne odviazala. Partička sa vyzliekla pred nápisom I love Astana do plaviek známych tiež ako mankini, ktoré nosil práve spomínaný hrdina. Miestna polícia okrem pokuty klasifikovala čin ako "drobné výtržníctvo".

Podľa informácie Lidových novín prebiehalo vyšetrovanie pod dohľadom českého konzulátu. Film Borat je v krajine zakázaný a vláda tiež hrozí Cohenovi žalobou.

Súvisiace články

Najčítanejšie