Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
VIDEO: Vymazané zábery kultového filmu, ktoré musíte vidieť. Vďaka tejto scéne by Titanic vyzeral úplne inak!
Zdielať na

VIDEO: Vymazané zábery kultového filmu, ktoré musíte vidieť. Vďaka tejto scéne by Titanic vyzeral úplne inak!

Na svete zrejme niet človeka, ktorý by nepoznal film Titanic. Srdcervúci príbeh o stroskotanej lodi však obsahuje množstvo scén, ktoré sa do kín nikdy nedostali. Pritom práve tieto zábery mu dodávajú oveľa väčšiu šťavu...

Znie to možno neuveriteľne, ale kultový film o jednej z najväčších katastrof 20.storočia oslavuje tento rok presne dvadsať rokov od svojho vzniku. Hlavnú úlohu si v ňom zahrali Leonardo DiCaprio a Kate Winslet, ktorí na plátne stvárnili zaľúbencov Jacka a Rose. Aj keď všetci vieme, ako to pre posádku zaoceánskeho parníka nakoniec dopadlo, po internete kolujú vystrihnuté zábery, ktoré robia už i tak emotívny príbeh ešte viac dramatickejším.

Scéna v oscarovom diele, kde sa zachránení pasažieri z Titanicu dostanú na loď Carpathia, je totiž skrátená a nie úplná. V jej rozšírenej verzii sa napríklad objaví majiteľ lode Joseph Bruce Ismay, ktorý z celej situácie vyviazol napokon ako najväčší zbabelec. Vo videu tiež divák spoznáva adoptovanú dcéru Rosinho snúbenca, o ktorej nie je vo finálnej podobe filmu ani zmienka.

Pozrite si, ako mohol vyzerať Titanic s touto scénou:

Súvisiace články

Najčítanejšie