Oblačno
12°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Stretnutie snov. Slovák sa odfotil so svetovou hviezdou v Paríži
Zdielať na

Stretnutie snov. Slovák sa odfotil so svetovou hviezdou v Paríži

BRATISLAVA ,PARÍŽ / Toto sa každý deň nestáva. Slovák Kamil sa rozhodol dovolenkovať v Paríži a ani sa mu nesnívalo, koho stretne na prechádzke. Hviezdu najväčšieho formátu Jeana Paula Belmonda.

"Párkrát som sa bol pozrieť na ulici, kde býva, ale nepošťastilo sa mi stretnúť ho tam. Keď som sa napokon prechádzal po Boulonskom lesíku zazdalo sa mi, že som ho zazrel," začína opisovať svoje stretnutie Kamil. Spočiatku si nebol istý, či to je známy herec. Keď sa rozhodol priblížiť, roztriasli sa mu ruky. "Keď som zistil, že to je naozaj on, roztriasli sa mi ruky," hovorí. Spolu s hercom boli na prechádzke aj žena s ďalším mužom, nevieme, či išlo o ochranku, alebo to boli len Belmondovi priatelia. 

"Po francúzsky viem len pár slov, tak som sa ho opýtal, či je naozaj Jean Paul Belmondo a keď povedal oui, hneď som navrhol foto," pokračuje Kamil. Chcel mu podať aj ruku, no po mŕtvici, ktorú herec v roku 2001 prekonal, Slovákovi podal malíček ľavej ruky. "Pre mňa je Belmondo výborný herec, jeden z najobľúbenejších, veľmi som sa tešil," uzatvára Kamil. Ako dôkaz prikladá fotografiu. 

Kamil

Kamil

Súvisiace články

Najčítanejšie