Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Na Facebooku už onedlho nájdete lásku. Šťastie môžete skúsiť v novej zoznamke
Zdielať na

Na Facebooku už onedlho nájdete lásku. Šťastie môžete skúsiť v novej zoznamke

Výhodou Facebooku je, že dokáže spájať ľudí po celom svete. Onedlho to bude platiť dvojnásobne. Modrá sociálna sieť totiž plánuje spustiť vlastnú zoznamku, ktorá uľahčí single ľuďom hľadanie ich životného partnera.

Odvážne plány predstavil CEO Facebooku Mark Zuckerberg na každoročnej konferencii F8. O konkrétnej podobe zoznamky sa síce nezmienil, no isté je, že vývojári na nej skutočne pracujú.

Fungovať bude na báze profilu, v ktorom užívateľ uvedie o sebe všetky potrebné informácie. Výhodou je, že profil neuvidí nikto z priateľov, takže vaše okolie nebude vedieť, že hľadáte lásku na internete. Facebook vás následne začne spájať s ľuďmi mimo okruhu vašich priateľov, čiže sa nemôže stať, že skončíte na rande so svojou bývalou (pokiaľ ju máte medzi priateľmi).

Ďalšie podrobnosti nie sú doposiaľ známe. Isté však je, že Facebook má k dispozícii toľko osobných dát každého používateľa, že hľadanie ideálneho páru by malo byť preň malinou. Zoznamka je zároveň ideálny spôsob, ako prilákať späť milióny používateľov, ktorí po kauze úniku osobných informácií na modrú sieť zanevreli.

Súvisiace články

Najčítanejšie