Oblačno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Sexuológovia prezradili 6 najčastejších erotických fantázií. Je medzi nimi aj tá vaša?
Zdielať na

Sexuológovia prezradili 6 najčastejších erotických fantázií. Je medzi nimi aj tá vaša?

Sex je téma, o ktorej sa bežne nerozprávame na ulici s cudzincom. Sú však naše tajné predstavy o milovaní naozaj také čudné, ako si myslíme? Sexuológovia prezradili 6 najčastejších erotických fantázií, o ktorých zrejme snívate aj vy.

1. Zažiť trojku

Aj keď sa v známej slovenskej pesničke spieva, že kde sú dvaja šťastní, nechýba tretí, v spálni to tak neplatí. Predstava, že je v posteli o jedného človeka navyše, je rovnako vzrušujúca nielen pre single ľudí, ale aj pre dvojice, ktoré žijú v šťastnom manželstve.

2. Dominantný vs. submisívny

Podľa sexuológov sú to najčastejšie práve ženy, ktoré sa mužom v posteli radi podriaďujú. Nie vždy to je ale pravidlom. Pocit bezmocnosti v náručí dominantnej partnerky si vedia naplno vychutnať aj chlapi.

3. Fetiš s nohami

Ak vás rajcuje pohľad na chodidlá či nohy v topánkach, nemusíte sa preto cítiť čudne. Ako prezradili odborníci, obraz nohy v určitom type obuvi je pre mnohých ľudí nesmierne stimulujúci.

4. Sex s rovnakým pohlavím

Koľké z vás sa už bozkávali so svojou najlepšou kamarátkou, alebo ste o tom aspoň fantazírovali? Nemusíte byť zrovna opačne orientovaní, aby ste sa uchyľovali k tejto predstave minimálne vo vašej hlave. Sex s rovnakým pohlavím je nezabudnuteľnou skúsenosťou pre obe strany.

5. Viacnásobný orgazmus

Dosiahnuť orgazmus niekoľkokrát po sebe nie je len predmetom slasti, ale aj ega. Obzvlášť mužov teší pohľad na šťastnú partnerku, ktorá zdieľa z intimity rovnaké nadšenie ako oni.

6. Neverný partner

V bežnom živote by sme odpustili neveru len ťažko. Hoci sa vo vzťahoch usilujeme o monogamiu, predstava, ako sa náš partner oddáva vášni s niekým iným, nás neraz dokáže poriadne rozpáliť.

Súvisiace články

Najčítanejšie