Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Lekári prehovorili o najbizarnejších zraneniach, ktoré sa stali pacientom pri sexe: V ambulancii mali poriadne kvietky!
Zdielať na

Lekári prehovorili o najbizarnejších zraneniach, ktoré sa stali pacientom pri sexe: V ambulancii mali poriadne kvietky!

Sex dokáže dvojici priniesť nielen príjemné uvoľnenie, ale v návale vzrušenia aj rôzne zranenia. K nehodám, ktoré sa stali pri milostných radovánkach, sa však len málokto verejne prizná. Doktori sa rozhodli prelomiť mlčanie a na svojich pacientov nabonzovali pikantnosti priamo z ich spálne.

#1 Niekto to rád horúce

Pred rande sa neodporúča napchávať sa cesnakom či cibuľou. Ak však chcete od príjemne stráveného večera viac, ako len pusu na dobrú noc, svoj jedálniček by ste si mali strážiť o to prísnejšie. V opačnom prípade si namiesto vášnivej noci užijete čakanie na pohotovosti.

"Stretol som sa s prípadom, kedy muž vykonával svojej partnerke orálny sex bezprostredne po tom, ako zjedol nejaké štipľavé jedlo. Pálivá omáčka zanechala v oblasti jej genitálií mierne popáleniny," prezradil Gabe Wilson, lekár na pohotovosti v juhovýchodnom Texase.

#2 Zemiaková "úroda"

Milovanie dokážu okoreniť rôzne sexuálne pomôcky. V tomto prípade však skôr platí, že ľudská vynaliezavosť (alebo skôr hlúposť) nepozná hraníc. "Raz sme museli z konečníka chirurgicky odstrániť ružovú softballovú loptičku. V druhom prípade to bol zemiak," opisuje kuriózny prípad Joshua Zuckerman, dnes plastický chirurg v New Yorku.

#3 Vybuchujúci experiment

Vidina divokej noci bez plaču bábätka dokáže prebudiť vášeň aj v niekoľkoročnom manželstve. Dvojica, ktorá sa po dlhej dobe oddávala milostným radovánkam, to však s náruživosťou prehnala. Ženu trápili neurčité bolesti a pocit pálenia v oblasti vagíny. Až keď jej lekári nevedeli pomôcť, vyšla s farbou von. Prezradila, že k zraneniu došlo počas experimentovania so šumivými cukríkmi, ktoré jej "vybuchli" v lone počas toho, ako jej manžel robil orálny sex.

#4 Lož o zlomenom penise

Zranenia pri sexe doktorom často odhalia viac, ako by sme chceli. "Mal som tu chlapíka so zlomeným penisom. Mne aj svojej žene tvrdil, že sa mu to stalo počas nárazu do elektrického stĺpu. Keď však opustila miestnosť, priznal sa mi, že strávil vášnivú noc s prostitútkou. Jeho manželka sa o tom nikdy nedozvedela," povedal Robert Hartman, odborník na urológiu v Illinois.

#5 Obrúčka ako viagra

Aj keď sa obrúčka nosí zväčša na ľavej ruke, 60-ročný muž sa "oprstienkoval" na úplne inom mieste. Symbol manželstva si nastokol na penis pre "vedecke účely", keďže experiment mu mal podľa jeho slov vyriešiť problém s impotenciou. Prsteň sa mu však na orgáne rozkoše zasekol, až ho doktor Hartman musel odstrániť pílovým kotúčom. "Vyzeralo to ako v Pánovi prsteňov, s tým rozdielom, že prsteň bol na penise."

Súvisiace články

Najčítanejšie