Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Talianka Irma (93) si zbalila kufre a odišla do Kene. Keď sa dozviete, prečo, budete mať chuť urobiť to isté
Zdielať na

Talianka Irma (93) si zbalila kufre a odišla do Kene. Keď sa dozviete, prečo, budete mať chuť urobiť to isté

Mladosť ju pripravila o manžela, nie však o schopnosť pomáhať druhým. Príbeh Talianky Irmy (93) je dôkazom toho, že ľudskosť nemá nič spoločné s vekom, ale vyžaruje priamo z nášho vnútra.

Už na prvý pohľad čiperná dáma nemala jednoduchý život, keďže ovdovela len ako 26-ročná. Navzdory ťažkému osudu však nezanevrela na ostatných a svoj život zasvätila pomoci druhým. Založila charitu na pomoc sirotám a tejto ušľachtilej činnosti sa venuje doteraz.

Ak si však myslíte, že sa pani Irma uspokojí len s vyzbieranými príspevkami od donorov, ste na omyle. Napriek jej veku jej nerobí problém nasadnúť do lietadla a byť nápomocná hoci aj na inom kontinente. "Moja babička Irma dnes odlieta do Kene. Nie však do nejakého turistického rezortu, ale do dediny, v ktorej sa nachádza sirotinec. Hovorím o tom preto, lebo si myslím, že každý z nás by sa mal snažiť nielen prežívať, ale skutočne žiť," napísala na sociálnej sieti Irmina vnučka Elisa.

Pani Irma odcestovala do Afriky spolu so svojou dcérou na tri týždne. Podľa príspevkov, ktoré pravidelne uverejňuje Elisa, to vyzerá tak, že matka s dcérou našli v dobrovoľníctve zmysel života. "Pozrite sa na ňu. Kto ju zastaví? Ľúbim ju," zdôverila sa vnučka.

Súvisiace články

Najčítanejšie