Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Novoročná výzva pre skutočných machrov: Poznáme spôsob, ako na konci roka zbohatnete o takmer 1500 eur!
Zdielať na

Novoročná výzva pre skutočných machrov: Poznáme spôsob, ako na konci roka zbohatnete o takmer 1500 eur!

Nový rok je pre mnohých z nás ideálny čas na nové začiatky. Realita je však taká, že len málokomu sa skutočne podarí dodržať novoročné predsavzatia. Jeden záväzok by ste však predsa len mohli splniť. Veď kto z nás by si nechcel na konci roka prilepšiť o takmer 1500 eur?

Ak ste si mysleli, že kľúčom k úspechu je podať si lotériu a dúfať vo výhru, musíme vás sklamať. Preto, aby ste mali na konci roka spomínanú sumu, musíte niečo urobiť. A jediný spôsob, ako to dosiahnuť, je - šetriť si. Poznáme však fígeľ, ako to docieliť bez toho, aby vaša peňaženka utrpela bolestivú ujmu.

Stačí, ak si každý deň v týždni odložíte o jedno euro viac ako predchádzajúci deň. Ak teda začnete v pondelok s jedným eurom a v nedeľu skončíte na siedmich, na konci týždňa by malo v pokladničke pribudnúť 28 eur. V decembri 2018 tak budete bohatší o 1456 eur.

K tejto sume sa však dá dopracovať aj iným spôsobom. Stačí, ak si budete odkladať peniaze týždenne. To znamená, že tento týždeň si dáte bokom 1 euro a na konci roka 52 eur. Ak by sa vám to zdalo veľa, pokojne to môžete otočiť a prvý týždeň usporiť 52 eur. Tak čo, idete do toho?

Ako ušetriť 1456 eur

Pondelok 1

Utorok 2

Streda 3

Štvrtok 4

Piatok 5

Sobota 6

Nedeľa 7

Týždenne spolu 28 eur

Ročne spolu 1456 eur

Súvisiace články

Najčítanejšie