Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Saganov triumf, hviezdne Star Wars či rozpadajúci sa iPhone. Vybrali sme top momenty a najväčšie faily roka 2017
Zdielať na

Saganov triumf, hviezdne Star Wars či rozpadajúci sa iPhone. Vybrali sme top momenty a najväčšie faily roka 2017

Zdroj: ap

S blížiacim sa koncom roka prichádza časť aj na každoročnú bilanciu. Poďte si s nami pripomenúť najdôležitejšie okamihy roka 2017, ktoré otriasli svetom mladých.

Prázdniny s Game of Thrones

V lete nás okrem pekného počasia potešilo pokračovanie siedmej série Game of Thrones. Najočakávanejšia televízna udalosť roka so sebou už v prvom dieli priniesla záruku kvalitného seriálového zážitku. Na ďalšie osudy hlavných hrdinov si však budeme musieť počkať pravdepodobne až do roku 2019.

Hudobné nebo konečne na Slovensku

Viacerí umelci konečne zistili, kde na mape sa nachádza Slovensko. Vystúpili u nás také hviezdy, ako kapela Depeche Mode, Placebo, Helloween, Billy Talent, či skladateľ filmovej hudby Hans Zimmer.

Go Sagan, go!

Rodák zo Žiliny obhájil v nórskom Bergene titul svetového šampióna v cestnej cyklistike. O to famóznejšie na tom je, že sa mu to podarilo tretíkrát za sebou, čím prepísal históriu tohto športu. Peťovi prialo šťastie aj v súkromí, keď jeho manželka Katka priviedla na svet koncom októbra syna Marlona.

​Hviezdne vojny

Fanúšikovia kultovej ságy si lepší darček pod vianočný stromček želať nemohli. Len nedávno do našich kín dorazil dlho očakávaný ôsmy diel Star Wars: The Last Jedi, ktorý diváci označili za jeden z najlepších. Že tvorcovia brnkli na správnu strunu, dokazuje aj fakt, že od premiéry im film len v USA a Kanade doposiaľ zarobil slušných 220 miliónov dolárov.

R.I.P. Hefner

V úctyhodnom veku 91 rokov zomrel zakladateľ Playboya Hugh Hefner, ktorého preslávili extravagantné večierky s jeho zajačikmi. Aj vďaka jeho magazínu bolo dospievanie pre mnohých mladíkov nezabudnuteľné...

​Nafúknutý iPhone

Ak ste si na najnovší iPhone 8 poctivo vystáli radu, tešili ste sa zrejme predčasne. Vo svete totiž pribúdajú sťažnosti zákazníkov, ktorým sa pri nabíjaní oddelil displej od telefónu, zrejme kvôli nafúknutej batérii. Naopak, novinka s názvom iPhone X je podľa viacerých kritikov doposiaľ najlepší smartfón od Apple.

​Prepadák s názvom Prieskumník

Za najväčší fail roka možno jednoznačne považovať Prieskumníka. Facebook si totiž vybral Slovensko za pokusného králika a fotky našich priateľov oddelil od príspevkov nami poctivo lajknutých stránok. I keď spoločnosť tvrdila, že ide len o test, šampanské sme zrejme strieľali predčasne. Raketka totiž ani zďaleka nekončí a vyzerá to tak, že užívateľov bude otravovať ešte veeeľmi dlho...

Súvisiace články

Najčítanejšie