Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Karma je zdarma. Robotník našiel 30 eur a vzápätí zbohatol o rozprávkových 55-tisíc!
Zdielať na

Karma je zdarma. Robotník našiel 30 eur a vzápätí zbohatol o rozprávkových 55-tisíc!

Radosť, ktorú dávame ostatným, sa nám mnohonásobne vráti späť. Svoje o tom vie aj robotník Colin Banks, ktorý odteraz zrejme verí v karmu. Jeho dobrý úmysel sa mu totiž vyplatil a pred Vianocami si polepšil o takmer 55-tisíc eur!

Okrem toho, že je stavbár Banks čestným človekom, si tiež môže povedať, že je dieťaťom šťasteny. Po tom, ako si odkrútil svoju šichtu na stavbe, sa vybral so svojou dcérou k bankomatu, z ktorého trčalo 30 libier. Namiesto toho, aby si Banks peniaze nechal, ich však radšej zaniesol do tamojšieho supermarketu, v ktorom sa bankomat nachádzal. Krátko na to sa stalo niečo, čo jemu a jeho rodine navždy zmenilo život.

Nevedno, či sa kvôli nemu spojili všetky dobré sily z vesmíru, ale už o polhodinu sa z obyčajného robotníka stal boháč. Banks, ktorý si šiel do stávkovej spoločnosti skontrolovať výsledky z tiketu, zistil, že vyhral hlavnú cenu. Jeho číselná kombinácia mu vyniesla 50-tisíc libier, čo je v prepočte takmer 55-tisíc eur. Vsadil pritom smiešnych 1,5 libry.

"Mám veľkú rodinu a urobím všetko preto, aby sme mali tento rok úžasné Vianoce - najlepšie, aké sme kedy mali," povedal dojatý výherca. Dobrú karmu oslávil viac ako len pohárikom vína. Stavbár už stihol z tučného balíka minúť 8500 libier na nové auto.

Súvisiace články

Najčítanejšie