Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO: Úsmev ako z Hollywoodu? Porazte žlté zuby obľúbeným ovocím
Zdielať na

VIDEO: Úsmev ako z Hollywoodu? Porazte žlté zuby obľúbeným ovocím

Žlté zuby nie sú dobrou vizitkou žiadneho človeka. Ak ste už na krásny biely úsmev vyskúšali všetky možné zlepšováky, no nič nezaberá, nehádžte flintu do žita. Pomoc je zrejme bližšie, než by ste čakali.

Máte radi banány? A čo robíte s banánovou šupkou? Ak ju hádžete do koša, okamžite s tým prestaňte. Práve toto ovocie vám dokáže prinavrátiť žiarivý úsmev, ktorý vás u zubára stojí nemalé peniaze.

Vedzte, že za pokus nič nedáte. Banánová šupka totiž obsahuje dôležité minerály pre zdravý chrup, ako je draslík, horčík a mangán. Práve tieto látky rozpúšťajú zubný povlak a pomáhajú zachovať perfektný odtieň vašich zubov.

Pre želaný efekt si skúste potierať zuby vnútornou časťou šupky. Približne po desiatich minútach si umyte zuby klasickou zubnou pastou. Pre dosiahnutie viditeľných výsledkov proces opakujte minimálne dva týždne.

Ak doma zrovna nemáte banány, vyskúšať môžete napríklad aj jahody, sódu bikarbónu, kokosový olej či vínny ocot. Zubom dokáže prinavrátiť ich belosť tiež konzumácia jabĺk alebo lístkov bazalky.

Pozrite sa, ako na to:

Súvisiace články