Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Viete, ako si správne obliecť podprsenku? Šokujúci dôkaz, že ste to doteraz robili nesprávne!
Zdielať na
Móda

Viete, ako si správne obliecť podprsenku? Šokujúci dôkaz, že ste to doteraz robili nesprávne!

Hoci to tak na prvý pohľad nevyzerá, výber správnej podprsenky je pre mnohé ženy tvrdým orieškom. Záhada tejto spodnej bielizne totiž nespočíva len v ideálnej veľkosti, ale aj spôsobe, akým ju nosiť. Ak ste si doteraz mysleli, že svoje prsia poznáte dokonale, blogerka Brittany Packnett vás presvedčí o opaku.

Poviete si - načo robiť z obliekania tak nepodstatného kúsku oblečenia, ktoré sa aj tak schováva pod tričkom, takú vedu? Ak ste totiž ako väčšina žien, podprsenku si najprv zapínate pod prsiami, následne ju otočíte a až potom prevlečiete ruky cez ramienka. Šikovnejšie z vás si ju dokonca dokážu obliecť priamo na chrbte, pričom obvykle sa snažia dosiahnuť najtesnejší háčik.

Brittany Packnett nebola žiadnou výnimkou až do okamihu, keď si kúpila podprsenku značky ThirdLove. Na jej štítku totiž objavila návod, ako si obliecť spodné prádlo bez toho, aby nás počas celého dňa tlačilo na tele.

​Trik spočíva v tom, že nová podprsenka sa má nosiť na najväčšom obvode, a ako sa bude nosením rozťahovať, ženy môžu prejsť na tesnejší háčik. Po zapnutí podprsenky je potrebné skontrolovať prsia, aby správne sedeli v košíčkoch a nezasekávali sa pod kosticami. Na záver netreba zabudnúť na dotiahnutie ramienok, ktoré sa odporúčajú sťahovať každý mesiac.

Blogerka sa so svojím objavom okamžite podelila na sociálnej sieti. "Práve som zistila, že som podprsenky nosila zle celých 20 rokov. Vy pravdepodobne tiež," uviedla Packnett na svojom Twitteri. Čo poviete, vyskúšate to tiež?

Pozrite si manuál, ako si správne obliecť podprsenku:

Súvisiace články