Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pasažier spláchol diamantový prsteň do záchodu, posádka skončila v splaškoch
Zdielať na

Pasažier spláchol diamantový prsteň do záchodu, posádka skončila v splaškoch

DOHA / Neskutočné šťastie mal čínsky pasažier, ktorému spadol diamantový prsteň do záchodu v lietadle. Zamestnanci letiska pre neho strávili dlhé hodiny po krk vo splaškových vodách, ale nakoniec sa im ho podarilo nájsť.

Číňan Šen o svoj drahocenný šperk prišiel pri lete z katarskej Dohy do Chang-čou, ktoré leží na východnom pobreží Číny. Pri návšteve záchodu omylom spláchol svoj prsteň s dvojkarátovým diamantom do toalety.

Muž bol pochopiteľne v šoku a ihneď zalarmoval stevardov. Na zamestnancov letiska tak čakala po pristátí veľmi smradľavá práca. Dvaja pracovníci najskôr prešli naboso s detektorom kovov odpadovým bazénom, ale bezvýsledne. Potom si uvedomili, že sa prsteň mohol zaseknúť v nádrži, do ktorej boli splašky z lietadla vypustené. Jeden z nich preto do nádrže vliezol a s pomocou baterky na mobile sa mu prsteň skutočne podarilo vypátrať.

weibo

Pán Šen celý čas netrpezlivo čakal na letisku. Keď mu zamestnanci prsteň priniesli, nemal vraj slov. Keď sa upokojil, obom mužom z celého srdca poďakoval. Podľa čínskeho denníka Hangzhou Daily obaja pracovníci ihneď zamierili do sprchy, ani po hodinovej kúpeli sa ale vraj necítili čistí.

Súvisiace články

Najčítanejšie