Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Harmonický trojuholník. Adam má dve lásky a spí s nimi v posteli
Zdielať na

Harmonický trojuholník. Adam má dve lásky a spí s nimi v posteli

TEXAS / Adam Lyons sa považuje za najšťastnejšieho muža na svete. Žije totiž v harmonickom vzťahu, ktorý tvorí spolu s dvomi ženami. Žiarlivosť údajne nie je ich problém.

Adam Lyons sa sám tituloval za najšťastnejšieho muža na svete. 36-ročný Američan totiž už viac ako päť rokov žije s dvomi ženami. Na netradičný partnerský život si vraj všetci traja zvykli pomerne rýchlo. 

Adam žije so svojimi priateľkami Brooke a Jane v meste Austin v americkom štáte Texas. V súčasnosti čakajú Adam a Jane dieťa. Brooke porodila Adamovi syna ešte pred pár rokmi. 

Na netradičný partnerský život si vraj všetci traja zvykli, o čom svedčí aj fakt, že spolu spávajú vo veľkej manželskej posteli. Šťastná trojica verí, že sa traja partneri stanú v budúcnosti skôr samozrejmosťou ako raritou. Tvrdia totiž, že traja majú viac času venovať sa deťom a partnerskému životu. 

Po narodení potomka vraj budú ich deti učiť osloveniam otec, mama a mama. Brooke plánuje deti vzdelávať v domácom prostredí. Chce, aby mali všetci traja dostatočný čas na to, aby sa deťom venoval každý z nich. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie