Zatiahnuté
19°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Toto na rande neskúšajte, môžte skončiť pred súdom
Zdielať na

Toto na rande neskúšajte, môžte skončiť pred súdom

Archívne video

Toto na rande nerobte, lebo dopadnete ako žena z USA. Brandon Vezmar z texaského mesta zažaloval nemenovanú ženu, ktorá si počas ich rande v kine písala na mobilnom telefóne. Muž (37) žiada odškodné 17,31 dolára ako kompenzáciu za vstupenku do kina. V žalobe uviedol, že jej správanie bolo porušením návštevného poriadku a negatívne ovplyvnilo jeho zážitok z filmu.

Vezmar sa so spomínanou 35-ročnou ženou zoznámil na internete a 6. mája sa potom stretli a šli spolu do kina. Muž tvrdí, že približne pätnásť minút po začatí filmu si začala žena písať na mobile, pričom to spravila minimálne 10 až 20-krát počas nasledujúcich pätnástich minút.

Bez odvozu

Vezmar ju najprv požiadal, aby prestala, čo však odmietla. Následne ju preto vyzval, aby si šla písať mimo kinosálu. Žena potom odišla a už sa nevrátila, pričom do kina prišli spolu jej autom, čiže Vezmar zostal bez odvozu späť. O niekoľko dní neskôr jej potom napísal a požiadal ju o preplatenie vstupenky, čo ona odmietla s tým, že on pozval ju. Žena po podaní žaloby pre miestny denník Austin American-Statesman na svoju obranu uviedla, že na mobile si písala iba dva alebo tri razy, pričom komunikovala s kamarátkou, ktorá sa pohádala s priateľom.

Kuriózne žaloby

Vedenie kina neskôr uviedlo, že Vezmarovi v prípade stiahnutia žaloby venuje darčekovú poukážku. V USA takéto žaloby nie sú ničím výnimočným. Niekedy sa môže zdať, že sa tam ľudia prim prebiehajú kto príde s kurióznejšou žalobou. Známy bol tiež prípad mladej ženy z L.A, ktorá zažalovala jednu sieť rýchleho občerstvenia za to, že sa obliala horúcou kávou.

Súvisiace články

Najčítanejšie