Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Uber zverejnil zoznam zabudnutých vecí, nad niektorými zostáva rozum stáť
Zdielať na

Uber zverejnil zoznam zabudnutých vecí, nad niektorými zostáva rozum stáť

Archívne video

BRATISLAVA / Zlatá rybka, škrečok a japonský gril patria k najzvláštnejším veciam, ktoré ľudia zabudli v taxíkoch. Za posledného polroka odovzdali šoféri viac ako 5 000 položiek do strát a nálezov spoločnosti vo východnom Londýne.

Medzi najčastejšie zabudnuté veci v taxíkoch patria telefóny a kľúče. Uber zverejnil tiež list najčudnejších zabudnutých vecí. Nájdete v ňom umelý chrup, tašku ľudských vlasov, syr mozzarelu a 5 mexických klobúkov. "Dostávame veci každý deň a každý z nich skrýva v sebe príbeh," rozpráva pre DailyMail manažer Rosie Craig. 

"Je to veľmi premenlivé, počas Halloweenu nachádzame masky, v lete okuliare, v zime dáždniky, klobúky a rukavice," pokračuje Craig. Najzábudlivejšie mestá sú Los Angeles, New York City, San Francisco, Chicago a Miami, uvádza Index strát a nálezov. Najviac ľudí zabúda veci v sobotu a nedeľu. 

Užívatelia Uberu sa môžu obrátiť na svojho vodiča priamo prostredníctvom aplikácie. "Tam, kde bolo možné, sme nevyzdvihnuté položky venovali na charitatívne účely," povedal Uber. V uplynulom roku sme vrátili študentom notebooky, deťom hračky, ľuďom okuliare na čítanie a jeden vodič dokonca vrátil rodinné dedičstvo, ktoré zostalo v kufri auta," dodáva Craig.

Súvisiace články

Najčítanejšie