Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dvojica dala výpoveď v práci, cestuje po svete a zarába poriadny balík
Zdielať na

Dvojica dala výpoveď v práci, cestuje po svete a zarába poriadny balík

LONDÝN / Zamilovaný pár skončil v práci, aby si splnil veľký cestovateľský sen. Darí sa im to úspešne, dokonca Jack a Lauren zarábajú nemalé peniaze za to, že zverejňujú fotky z ciest na sociálnej sieti Instagram.

"Pár rokov dozadu som sa impulzívne rozhodol, že dám v práci výpoveď," začal svoje rozprávanie dobrodruh Jack. "V jedno ráno som sa jednoducho zobudil a rozhodol som sa robiť niečo iné. Vycestoval som na vlastnú päsť bez akéhokoľvek plánu. Chcel som vidieť, čo ma stretne." 

Mimoriadne populárni

Minulý rok stretol Lauren, krásnu blogerku. Dnes je ich každodennou realitou nejaký krásny kút sveta. Na začiatku to tak ale nebolo. Prvé dva roky to chcel Jack vzdať. Kúpil si však kameru a vytvoril blog Do You Travel, aby sa so svetom mohol deliť o svoje zážitky.

"Vytvoril som blog, na ktorom som ale nechcel zarábať. Peniaze som neočakával. Myslím však, že práve toto mi podarilo odštartovať kariéru," povedal cestovateľ. 

Austrálčanka Lauren má tiež vlastný blog, ktorý sa volá Gypsea Lust. Obsahom sú jej cestovateľské zážitky, móda a životný štýl. 

Dvojica je na Instagrame mimoriadne populárna. Veľmi rýchlo pochopili, že dvaja je viac ako jeden. Ich fanúšikovská základňa sa rýchlo rozrástla. Sleduje ich viac ako dva a pol milióna užívateľov. 

​Pár už navštívil krajiny ako Grécko, Čína, Keňa, Taliansko či Francúzsko. Romantické chvíle si užili aj na púšti v Sahare. Podľa ich vlastných slov bola najkrajšou destináciou starobylé mesto Cappadocia v Turecku.

Súvisiace články

Najčítanejšie