Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Návšteva kaderníctva sa stala mladíkovi osudnou. Vďaka rade holiča sa z neho stal žiadaný model
Zdielať na

Návšteva kaderníctva sa stala mladíkovi osudnou. Vďaka rade holiča sa z neho stal žiadaný model

V živote každého človeka sa objavia ľudia, ktorí obrátia naše doterajšie smerovanie naruby. Jedného takého stretol aj vtedy 21-ročný Gwilym Pugh. Poslúchol radu svojho holiča, vďaka čomu dnes cestuje po svete a zarába slušné peniaze.

Malo ísť len o bežnú návštevu kaderníctva, no okrem nového účesu si Gwilym odniesol aj návod na úspech. Jeho holič mu vtedy poradil, aby si nechal narásť bradu. Mladík v tom čase rozbiehal kapelu a imidž drsného rockera mu prišiel vhod. "Vraj keď hrám na gitaru, musím mať bradu. Pomyslel som si, že to bude zábavné, keďže som ryšavý," uviedol Gwilym podľa portálu This Insider.

Jeho najdôležitejšie rozhodnutie však súviselo so zmenou jedálnička a životným štýlom, keďže mladý Brit v jednom okamihu vážil neuveriteľných 127 kíl. Po rapídnom schudnutí to už išlo samo. "Na mojom Instagrame si moje červené vlasy a ryšavú bradu všimli nejakí fotografi. Myšlienka modelingu však sprvu išlo mimo mňa," pokračoval Gwilym.

Dnes je ale všetko inak a z "gingera" je žiadaný model. Muž pracuje pre svetové módne značky a vďaka svojmu ohnivému porastu sa stal veľvyslancom značky David Beckham a jeho novej kolekcie. A čo na svojej práci miluje najviac? "Cestovanie a množstvo zaujímavých ľudí, s ktorými prichádzam do styku," dodal.

Súvisiace články

Najčítanejšie