Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Oči sú zrkadlom do duše. Čo o vás prezradí ich farba?
Zdielať na

Oči sú zrkadlom do duše. Čo o vás prezradí ich farba?

Niektorým ľuďom vraj stačí jediný pohľad do očí a hneď vedia, čo ste za človeka. Ak vás zaujíma, čo o vašej osobnosti prezradí ich farba, čítajte ďalej. Spoznali ste sa v nasledujúcom opise?

Sivé oči

Ak máte sivé oči, pravdepodobne ste veľmi citliví, ohľaduplní a láskaví. Z vášho vnútra vyžarujú pozitívne emócie, preto ľudia radi vyhľadávajú vašu spoločnosť. Takisto sa na vás obracajú vtedy, keď potrebujú zmierniť "kruté videnie tohto sveta".

Tmavomodré oči

Ľudia s tmavomodrým pohľadom uvažujú veľmi racionálne a logicky. Väčšinou ide o ťažko pracujúcich a usilovných jedincov, ktorí si idú tvrdo za svojím cieľom. Aj keď sa vedia zabávať, na prvom mieste je u nich vždy práca.

Svetlomodré oči

Nositelia farby týchto očí sú atraktívni a očarujúci spoločníci. Neboja sa nahlas vysloviť to, čo im práve behá po rozume, bez ohľadu na to, čo si o nich pomyslia druhí. V spoločnosti ich spoznáte tak, že ako prví rozprúdia debatu a zábavu.

Orieškové oči

Sú vaše oči orieškovohnedé? V tom prípade ste zrejme veľmi rozkošná bytosť s dušou dobrodruha. Aj keď často meníte na veci názor, keď si niečo naozaj zaumienite, tvrdo idete za tým, pokiaľ to nedosiahnete.

Tmavohnedé oči

Ak sa pozeráte na svet tmavohnedými kukadlami, pre ostatných ste atraktívni a ľudí priťahujete ako magnet. Môže za to vaša vnútorná iskra, ktorá všetko naokolo rozpaľuje ako oheň. Takisto máte tendenciu flirtovať, čo však nemusí byť po chuti vášmu partnerovi.

Zelené oči

Ľudí so zeleným pohľadom vníma ich okolie ako tajomné, sexi a zvodné osoby. V skutočnosti ide o príjemných a dominantných jedincov s originálnymi nápadmi, ktorí dobre pracujú pod tlakom. Zároveň sú veľmi nepredvídateľní a často si vystačia aj sami.

Súvisiace články

Najčítanejšie