Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mladá mamička sa vzdala svojho synčeka tesne po jeho narodení. Spôsob, akým sa s ním rozlúčila, vás dojme k slzám
Zdielať na

Mladá mamička sa vzdala svojho synčeka tesne po jeho narodení. Spôsob, akým sa s ním rozlúčila, vás dojme k slzám

Byť mladou mamičkou je v dnešnom svete nesmierne náročné. Hannah Mongie (21) si preto pre svojho synčeka Taggarta zvolila lepší osud. Predtým, ako ho dala na adopciu, mu na rozlúčku natočila dojímavé video, v ktorom vysvetľuje dôvody svojho konania.

Vtedy len 18-ročnú Hannah, ktorá neplánovane otehotnela, dohnali k zúfalému riešeniu neželané životné okolnosti. Na výchovu dieťatka bola podľa jej slov príliš mladá a so svojím partnerom, s ktorým sa poznala sotva dva týždne, sa preto rozhodli pre náhradnú starostlivosť.

Tragédia, ktorá jej následne prišla do cesty, len utvrdila jej presvedčenie, že robí správnu vec. Jej priateľ Kedan totiž nečakane zomrel. "Po tom, ako sa to stalo, som niekoľko týždňov nevyšla z postele. Bolo to naozaj hrozné," spomína na krušné chvíle Hannah podľa portálu Mirror.

Mladá žena mala po pôrode 48 hodín na to, aby dala svojmu synčekovi posledné zbohom. Vo videu, ktoré obletelo celý svet, mu zanechala dojímavý odkaz. "Len ti chcem povedať, ako veľmi ťa ľúbim a ako moc sa na teba tešil aj tvoj otec - zvlášť, keď sa dozvedel, že budeš chlapec. Už čoskoro sa ale stretneš so svojou novou mamou, ktorá ti bude tou najlepšou mamou na svete," prihovára sa mu uplakaná Hannah.

Dieťatka sa však nevzdala úplne, keďže s adoptívnou rodinou je stále v kontakte. Malý Taggart čoskoro oslávi druhé narodeniny.

Pozrite si VIDEO.

Súvisiace články

Najčítanejšie