Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Najkrajšie dievčatko sveta má svoju nástupkyňu. Len 6-ročnú Anastasiu prirovnávajú k anjelovi
Zdielať na

Najkrajšie dievčatko sveta má svoju nástupkyňu. Len 6-ročnú Anastasiu prirovnávajú k anjelovi

Spomeniete si ešte na malú Thylane Blondeau, údajne najkrajšie dievčatko na svete? Z rozkošnej princezničky vyrástla mladá dáma, ktorá dnes o ponuky z oblasti módy a reklamy nemá núdzu. Je preto na mieste, aby ju na jej stoličke vystriedala ďalšia, rovnako očarujúca slečna.

Predstavujeme vám len 6-ročnú Anastasiu Knyazevu z Ruska, ktorá je podľa denníka The Sun najkrajším dievčatkom na svete. Aj keď mnohé mamičky nebudú s týmto tvrdením súhlasiť, pravdou je, že malú Anastasiu jej fanúšikovia prirovnávajú k anjelovi.

Za nadpozemský výzor môžu zrejme jej prenikavé modré oči, pričom krásu zdedila po svojej mame Anne. Tá jej založila profil na Instagrame, kde vystavuje na obdiv fotky svojej úchvatnej dcérky. Okrem obdivných komentárov sa samozrejme, ako to už býva, nevyhla ani kritike.

​Podobne, ako jej staršia kópia Thylane, ktorá sa dostala do francúzskeho magazínu Vogue už ako 6-ročná, aj Anastasia má za sebou prvé skúsenosti s modelingom. Dievčatko sa stalo tvárou viacerých prestížnych značiek a nafotilo tiež niekoľko profesionálnych záberov. Bohvie, či sa malej krásavici podarí dosiahnuť podobný úspech ako Thylane (16), ktorá počas milánskeho týždňa módy reprezentovala módnu ikonu Dolce & Gabbana.

Súvisiace články

Najčítanejšie