Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
V každom z nás drieme malý kleptoman. Toto sú najbizarnejšie veci ukradnuté z hotelov
Zdielať na

V každom z nás drieme malý kleptoman. Toto sú najbizarnejšie veci ukradnuté z hotelov

Aj keď je ťažké si to priznať, na dovolenke sa z každého z nás stáva tak trochu kleptoman. Za dverami hotelovej izby do kufra neraz balíme miniatúrne fľaštičky šampónov či osušky s logom hotela, ktoré "nevyhnutne potrebujeme". Aké sú ale tie najbizarnejšie predmety, ktoré kedy hostia odcudzili z rezortov?

Britský portál The Telegraph vypracoval rebríček najpodivnejších vecí, ktoré si kedy privlastnili turisti v hoteloch. Kým niektoré z nich by sa v pohode zmestili do väčšej cestovnej tašky, pri iných si človek láme hlavu nad tým, ako sa vôbec niečo také podarilo ukradnúť bez povšimnutia personálu.

"Ľudia ukradnú čokoľvek, čo môžu. Župany, vešiaky, posteľnú bielizeň, uteráky, či vankúše - v podstate všetko, čo vidia v izbe," uviedol pre Telegraph partner vo firme Home Grown Hotels David Elton.

Kým drobné suveníry nie sú pre hotelierov žiadny problém, v prípade osušiek sú už menej benevolentní. Známy je napríklad prípad Nigérijčanky, ktorú v roku 2010 odsúdili na tri mesiace za mrežami, pretože si z rezortu "privlastnila" dva uteráky. 

Top 10 najbizarnejších predmetov, ktoré hostia odcudzili v hoteloch

  1. Vypchatý diviak
  2. Sexuálne hračky
  3. Závesy a zrkadlá
  4. Luster
  5. Mramorový krb
  6. Číslo izby
  7. Busty
  8. Stredoveký meč a drevený medveď
  9. Umelecké dielo Andyho Warhola v hodnote 300-tisíc dolárov
  10. Klavír

Súvisiace články

Najčítanejšie